Apollo fanų premjera

Apollo fanų premjera, tai renginys, skirtas patiems didžiausiems kino fanams! Patys didžiausi ir laukiamiausi metų filmai, geriausi aktoriai ir žadą atimančios istorijos, geriausia kino patirtis su bendraminčiais bei gausybė prizų! Tai kino premjeros, kurių nevalia praleisti tikriems kino mėgėjams.
Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama.  Renginio nuotraukos su Jūsų atvaizdu gali būti viešinamos socialinėje erdvėje.

Pirkti bilietus

Gladiatorius 2

Lapkričio 14 d. kviečiame į išankstinę istorinio epo „Gladiatorius“ tęsinio premjerą – nepamirštamą kelionę į Romos imperijos laikus, kur Liucijus stoja į kovą už laisvę Koliziejaus arenoje. Pasinerkite į veiksmo ir keršto istoriją, kuri sužavės epiniais mūšiais ir legendiniais gladiatoriais!

Apie filmą:
Dėl valdžios. Dėl sukilimo. Dėl keršto. Viena istorija baigiasi. Ir prasideda kita.
Liucijus (akt. Paul Mescal), buvusio Romos imperatoriaus Marko Aurelijaus anūkas ir Liucilos (akt. Connie Nielsen) sūnus, gyvena ramų gyvenimą kol jo nesujaukia Romos kareiviai, vadovaujami generolo Akacijaus (akt. Pedro Pascal), pagrobdami ir parduodami Liucijų į vergiją.
Įkvėptas garsaus romėnų armijos generolo ir sau lygių neturėjusio gladiatoriaus Maksimo, Liucijus ryžtasi kovoti kaip gladiatorius, siekdamas sugriauti jaunųjų imperatorių Karakalos ir Getos valdžią.
Įtūžis – jo dovana. Ir jis ją išpakuos didingiausioje šventykloje, kokią yra pastačiusi Roma – Koliziejuje – arenoje, kuri vergus paverčia gladiatoriais, o gladiatorius – laisvais žmonėmis.

Pirkti bilietus