Šeimos vakaras su animatoriumi

Liepos 3-4 dienomis kviečiame visus mažuosius kino fanus į šeimos vakarą visuose Apollo Kinas kino teatruose!
Renginio metu mažuosius žiūrovus džiugins animatoriai ir pamatysite pirmieji laukiamiausią vasaros animacinį filmą „Bjaurusis aš 4“. Šio renginio nevalia praleisti visiems mažiesiems kino fanams!

Aprangos kodas: geltona ir mėlyna spalvos

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama. Renginio nuotraukos su Jūsų atvaizdu gali būti viešinamos socialinėje erdvėje.

Pirkti bilietus

Bjaurusis aš 4

Liepos 3 d. Apollo Kinas Akropolyje ir Vilnius Outlet
Liepos 4 d. Apollo Kinas Panevėžyje

Renginio partneriai:
„XS žaislai“
Aprangos kodas: geltona ir mėlyna spalvos

Apie filmą:
Buvęs super-piktadarys Gru, dabar - prieš pasaulio blogį kovojančios Superslaptos organizacijos agentas, kviečia įžengti į naują „Bjaurusis aš“ franšizės ir pakalikų chaoso erą.
Po 2022 m. „Pakalikai 2“ filmo, pasakojančio apie jaunąjį Gru ir jo kelionę, siekiant tapti didžiausiu pasaulyje piktadariu, sėkmingiausia kino istorijoje animacinė franšizė pradeda naują skyrių, kuriame Gru ir Liusė bei jų dukrelės – Margo, Edita ir Agnesė – džiaugiasi naujausiu Gru šeimos nariu: Gru jaunesniuoju, kuriam itin patinka kankinti savo tėtį.
Vis dėlto susidūrusi su nauju priešu Maksimu Le Mal bei jo fatališka moterimi Valentina, šeimynėlė yra priversta bėgti ir slėptis – o Gru ir geltonųjų pakalikų armijos laukia naujas nuotykis, pripildytas nenutrūkstamo veiksmo ir griaunamojo humoro.

Pirkti bilietus